Frequently Asked Questions


Det är naturligtvis upp till dig att bestämma när du vill anmäla dig men vi på NashNet tror att det kan uppstå vissa köer eftersom det är många som kommer att få sina anslutningar samtidigt. Du betalar andå inget förrän du är inkopplad så skynda dig och ställ dig i kö.
 

För att kunna bli kund hos NashNet så anmäler du dig under Beställ Bredband eller kontaktar oss på annat sätt.

För att kunna bli kund hos NashNet så anmäler du dig under Beställ Bredband eller kontaktar oss på annat sätt.
(Du har förmodligen 3 månaders uppsägningstid hos din nuvarande leverantör, så tänk på att skicka in en uppsägning till den samtidigt).
Fyll i informationen korrekt och ange under frågor att du är kund hos annan leverantör. Vi då hjälper dig med flytten. Anslutningen till NashNet görs då i samband med att ditt abonnemang hos tidigare leverantör avslutas.
 

NashNet är leverantör för den s.k. internetaccessen och det innebär att vi levererar internetförbindelsen i det befintliga nätet Prisma i Nordmalings kommun. För närvarande kan vi inte erbjuda någon anslutningsform för dig. Om du bor i ett område där det finns fibernät kan du ansluta dig där. För att göra detta kontakta Kommunen/Prisma. Följ länken nedan för mer information om vad det kostar: http://www.nordmaling.se/default.aspx?di=8753&ptid=0


Naturligtvis kan du erhålla webbmejlfunktioner och hemsidestjänster från oss oavsett vilket nät du tillhör. Kontakta oss här för mer information.


KONTAKTA OSS

Tel: 0930-318 13

SMS: 076-815 18 06

email: nash@nashnet.nu

Custom Search